Skype voor zakelijk gebruik
Skype is ook geschikt voor zakelijk gebruik. Wanneer er vergaderingen over de telefoon plaatsvinden, dan is Skype het ideale medium. Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken te voeren via Skype. Dit wordt voornamelijk gedaan bij sollicitaties op afstand, bijvoorbeeld bij bedrijven in het buitenland.

Lees meer

Downloaden en installeren
Het installeren van Skype is in principe erg eenvoudig. Het is echter belangrijk om de specifieke installatieprocedures van bijvoorbeeld Mac of PC te volgen, afhankelijk van of je een Mac computer of een Windows computer hebt. Skype voor privé gebruik is overigens gratis, dus installeer Skype vandaag nog!

Lees meer

Bellen via Skype mobiel

Wanneer je een wifi verbinding hebt in huis en je vrienden ook kun je dus geheel gratis met bellen via Skype mobiel. Dat scheelt pas belkosten.

Skype mobiel is beschikbaar voor: 

  • Windows Phone
  • Android
  • iPhone
  • iPad.

Skype op de iPad

Skype op de iPad is heel relaxt, je kan thuis lekker onderuit gezakt op de bank zitten met je iPad op schoot en met vrienden en familie via Skype bellen. Maar Skype mobiel is toch altijd net iets makkelijk om in je binnenzak te steken dan een Skype iPad. De mobiele Skype-service kan veel geld besparen op lokale en internationale mobiele communicatie. Je kunt zelfs gratis praten met andere Skype-gebruikers. Een 3G-data-abonnement wordt aanbevolen om een goede kwaliteit te bereiken. Voor dit alles, moet je ofwel een WiFi-of 3G-telefoon hebben.  Dus de dienst is zeker de moeite waard en zeer gunstig voor mensen die veel mobiel bellen, in het bijzonder internationaal, en voor degenen die vrienden bellen die ook Skype mobiel gebruiken.

Skype voor Windows Phone

Met Skype op je Windows telefoon, kun je in contact komen met wie je maar wilt. Skype mobiel op de Windows telefoon is te gebruiken op 4G, 3G-en WiFi-netwerken. Met Skype mobiel geïnstalleerd wordt Skype bellen en video bellen met vrienden en familie een fluitje van een cent. Skype in je broekzak, makkelijk overal mee naar toe te nemen. Met Skype mobiel kan je naar vaste en mobiele telefoons bellen met behulp van Skype krediet. Er zijn een aantal gave functies toegevoegd, zoals video oproepen in portret mode en vrienden kun je makkelijk beheren, zoals uitnodigingen toevoegen, iemand blokkeren, maar ook het deblokkeren van contacten. Skype voor Windows Phone is beschikbaar in tal van talen. We wensen je veel plezier met bellen via Skype.