Skype voor zakelijk gebruik
Skype is ook geschikt voor zakelijk gebruik. Wanneer er vergaderingen over de telefoon plaatsvinden, dan is Skype het ideale medium. Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken te voeren via Skype. Dit wordt voornamelijk gedaan bij sollicitaties op afstand, bijvoorbeeld bij bedrijven in het buitenland.

Lees meer

Downloaden en installeren
Het installeren van Skype is in principe erg eenvoudig. Het is echter belangrijk om de specifieke installatieprocedures van bijvoorbeeld Mac of PC te volgen, afhankelijk van of je een Mac computer of een Windows computer hebt. Skype voor privé gebruik is overigens gratis, dus installeer Skype vandaag nog!

Lees meer

DECT telefoons 

Digital Enhanced Cordless Telecommunications is sinds 1993 beschikbaar en wordt in alle Europese landen gebruikt. Eerst stond DECT voor Digital European Cordless Telecommunications, maar door het grote succes van DECT wordt het tegenwoordig ook gebruikt door niet-Europese landen. Azië, Australië en Amerika gebruiken nu standaard ook de DECT.

Wat is een DECT telefoon?

DECT telefoons zijn digitale draadloze telefoons bedoeld voor thuisgebruik of voor op het kantoor. Het doel van de telefoons is digitale radio technologie te gebruiken voor het verbeteren van de prestaties van draadloze telefoons. Kwaliteit van spraak, en beveiliging tegen afluisteren zijn de hoofddoelstellingen. DECT telefoons kunnen ook gebruikt worden voor dataoverdracht.  Dit is dus een telefoon waarmee je gratis kunt bellen naar andere Skype gebruikers. Je hebt één basisstation dat draadloze telefonie in en rondom het huis mogelijk maakt. Je kunt maximaal vier handsets aan het basisstation koppelen en ze hebben ongeveer een bereik tot maximaal 300 meter vanaf het basisstation. Om VOIP te bellen moet je het basisstation geïntegreerd hebben in het internetmodem. 

Via deze link kom je terecht bij bol.com voor een adapter die je kunt aansluiten op je gewone telefoon zodat je wereldwijd gratis kunt bellen!

Terug naar overzicht