Skype voor zakelijk gebruik
Skype is ook geschikt voor zakelijk gebruik. Wanneer er vergaderingen over de telefoon plaatsvinden, dan is Skype het ideale medium. Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken te voeren via Skype. Dit wordt voornamelijk gedaan bij sollicitaties op afstand, bijvoorbeeld bij bedrijven in het buitenland.

Lees meer

Downloaden en installeren
Het installeren van Skype is in principe erg eenvoudig. Het is echter belangrijk om de specifieke installatieprocedures van bijvoorbeeld Mac of PC te volgen, afhankelijk van of je een Mac computer of een Windows computer hebt. Skype voor privé gebruik is overigens gratis, dus installeer Skype vandaag nog!

Lees meer

Gratis Skype downloaden en installeren

Gratis Skype downloaden is erg gemakkelijk. Skype is de grootste VoIP (Voice-over-Internet-Protocoll) dienst in de wereld, en het is waarschijnlijk de makkelijkste manier om met je vrienden te praten via het internet en dat via tekst, spraak of zelfs video. Dit is een niet officiële site, maar deze site is in het leven geroepen om jou te helpen bij de installatie van Skype. De afbeeldingen op deze pagina zijn screenshots van de website van Skype en behoren toe aan Skype.

Skype gratis downloaden

Skype gratis downloaden en Skype installeren op je computer is met een klein beetje hulp erg makkelijk. Het is handig om te beschikken over een computer met breedband internet, luidsprekers en een microfoon. Bij de meeste computers zitten deze vaak al ingebouwd. Een laptop beschikt vaak over een webcam en een ingebouwde microfoon. Anders kan voor een lage prijs een headset worden gekocht.

Een webcam kan via een usb poort op jouw computer worden aangesloten, wanneer die nog niet standaard is ingebouwd in je scherm. Een webcam is niet noodzakelijk, maar het maakt Skypen wel veel leuker. Video is namelijk een belangrijke functie van Skype.

Gratis Skype gedownload, maar wat nu?

Als je eenmaal Skype gratis hebt gedownload en geïnstalleerd, verschijnt een scherm hier zie je de volgende opties: verkennen van Skype, het vinden van vrienden en het testen van je geluid.

Controleer of je geluid werkt. Met deze functie kun je je luidsprekers en de microfoon testen. Als je een webcam hebt, kun je ook je video testen.
Zie wat je kunt doen met Skype. Met deze optie geef je informatie over zowel gratis of tegen betaling beschikbaar eigenschappen, evenals Skype veiligheid en privacy voorwaarden.
Vind vrienden en importeer contacten. Deze optie laat je zien hoe je vrienden via e-mailcontacten op Skype kunt toevoegen en hoe je jouw vrienden kan zoeken op Skype.

Als je alles hebt ingesteld, moet je je verbinding testen.

Wanneer je Skype gratis gedownload hebt kan je beginnen met Skype installeren. We hebber voor jou een installatie uitleg geschreven specifiek voor Windows computers. Skype is ook beschikbaar voor Apple en op je mobiel.