Skype voor zakelijk gebruik
Skype is ook geschikt voor zakelijk gebruik. Wanneer er vergaderingen over de telefoon plaatsvinden, dan is Skype het ideale medium. Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken te voeren via Skype. Dit wordt voornamelijk gedaan bij sollicitaties op afstand, bijvoorbeeld bij bedrijven in het buitenland.

Lees meer

Downloaden en installeren
Het installeren van Skype is in principe erg eenvoudig. Het is echter belangrijk om de specifieke installatieprocedures van bijvoorbeeld Mac of PC te volgen, afhankelijk van of je een Mac computer of een Windows computer hebt. Skype voor privé gebruik is overigens gratis, dus installeer Skype vandaag nog!

Lees meer
Skype installeren Mac

Skype installeren Mac

Mac is een fantastische computer. Logisch dat je daar ook de nieuwe software van Skype voor Mac op wil downloaden. Skype geeft de mogelijkheid om in te loggen met je Facebook inloggegevens. Als je nog nooit eerder gebruikt hebt gemaakt van Skype hoef je nu niet meer apart een account aan te maken. Lees hieronder de voordelen van het downloaden van Skype voor Mac.

Skype voor Mac

Met Skype voor Mac is het nu ook mogelijk om te chatten met je vrienden in meerdere vensters. Veel Mac gebruikers vroegen hierom dus Skype heeft het nu mogelijk gemaakt. Het gebruikerspaneel voor skype gebruikers met een Mac is erg gebruiksvriendelijk. Bovendien is er een goede ondersteuning voor de Mac gebruikers met een Retina display. Skype is eigendom van Microsoft. Er bestond dan ook de mogelijkheid om tekstberichten te versturen naar je vrienden via Windows Live Messenger, dat inmiddels overgenomen is door Skype. De nieuwe Skype-contact monitor maakt het mogelijk om de grote van jouw contactpersonen lijst zelf aan te passen.

Skype contact blokkeren iPad

Er is in Skype geen optie op de iPad om iemand te blokkeren, zodat jij niet gebeld kan worden. Voor jouw bestaande lijst met contactpersonen kan je de contactpersoon wel uit de lijst verwijderen. Je kunt het volgende doen: plaats en houdt je vinger ingedrukt op de icoon van de contactpersoon tot een “x” verschijnt in de linker bovenhoek van het pictogram, tik op de ‘x’ om het te verwijderen. Je kunt geen binnenkomend verzoek voorkomen of blokkeren van personen die je niet kent. Je kunt zijn uitnodiging weigeren door de “x” aan te klikken wat zijn icoon verwijderd. Iedereen kan namelijk via de ‘zoek optie in Skype’ jou contacten, daar wordt je blootgesteld, zodat mensen contact met je kunnen opnemen.

Skype Facebook

Facebook is ook geïntegreerd voor Mac gebruikers. Je kunt nu chatten met je Facebook vrienden zonder dat je Skype hoeft te verlaten, net zoals dit ook mogelijk is met Windows. Verder kun je jouw nieuws feeds volgen, het liken, delen met vrienden alles wat je normaal al doet binnen Facebook kan nu ook allemaal zonder Skype te verlaten. Om een verbinding met Skype te maken log je in met je Facebook account. Wanneer je nog geen Skype voor Mac account hebt via Facebook kan je die aanmaken. Hieronder een korte review over de Facebook integratie met Skype. Waar wacht je nog op download Skype voor Mac direct. Het starten van een Facebook oproep met je vrienden vanuit Skype is erg gemakkelijk. Wanneer ingelogd met skype Facebook selecteer een van je Facebook vrienden en klik met je muis op de video oproep knop.

Het starten van een Facebook-to-Facebook oproep vanuit Skype is heel makkelijk. Selecteer een Facebook-vriend en druk op de video-oproep-knop in Skype. Je vriend kan het gesprek aannemen via Facebook.

Telefoonaccessoires en tweedehands iPhones vind je bij Macmaniack.com!

Terug naar overzicht