Skype voor zakelijk gebruik
Skype is ook geschikt voor zakelijk gebruik. Wanneer er vergaderingen over de telefoon plaatsvinden, dan is Skype het ideale medium. Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken te voeren via Skype. Dit wordt voornamelijk gedaan bij sollicitaties op afstand, bijvoorbeeld bij bedrijven in het buitenland.

Lees meer

Downloaden en installeren
Het installeren van Skype is in principe erg eenvoudig. Het is echter belangrijk om de specifieke installatieprocedures van bijvoorbeeld Mac of PC te volgen, afhankelijk van of je een Mac computer of een Windows computer hebt. Skype voor privé gebruik is overigens gratis, dus installeer Skype vandaag nog!

Lees meer

SkypeTV

Er is zo veel mogelijk met Skype dat je natuurlijk ook je Skype video calls op je TV kunt voeren. Zorg ervoor dat je de laatste versie van Skype downloadt op je smart-tv, je een internetverbinding hebt en een camera en microfoon op je TV bevestigt. Nu ben je klaar om je contacten te bellen met een videogesprek en je lekker te settelen op je bank om vervolgens te genieten van een fijn en lang gesprek met je vrienden of familie. 

Skype in je woonkamer

Gebruik één Skype-account voor al je apparaten. Hoe leuk is het om je hele familie op een groot scherm te krijgen? Dat kan dus met Skype op je TV, jullie oppervlakte is een stuk groter door de TV camera, waardoor je meer personen op beeld krijgt. Het maakt verder niet uit waar degene met wie je chat het Skype-account op gebruikt, jij krijgt het volledige beeld van degene met wie je Skypt op je grote TV scherm. Deel al je speciale momenten en praat vanuit je luie stoel met je vrienden en familie. 

Wat als ik Skype niet op mijn tv kan downloaden?

Als Skype niet op je TV te downloaden is, kies dan voor een alles-in-een-tv-camera. Op de camera is de Skype-app inbegrepen, verder moet je een breedbandinternetverbinding en Skype-account toevoegen. Dit is dus geschikt voor HD-tv's. Ze zijn speciaal ontwikkeld om geluid van verder weg op te kunnen nemen en ze bieden erg mooie kwaliteit video. Helaas kun je deze tv-camera niet op je computer gebruiken. 

Skype op mijn TV

De gemakkelijkste manier om Skype op je TV te hebben is door een TV te kopen die geschikt is voor Skype. De meeste smart-tv's zijn al klaar voor het gebruik van Skype, sommige hebben al een ingebouwde camera en soms moet je er nog een tv-camera er bij kopen. Zoals al eerder verteld, is een tv-camera niet hetzelfde als een gewone computerwebcam dus je moet deze speciaal kopen als je op jouw TV wilt Skypen. 

Via deze link kunt u een mooie camera kopen voor uw tv!