Skype voor zakelijk gebruik
Skype is ook geschikt voor zakelijk gebruik. Wanneer er vergaderingen over de telefoon plaatsvinden, dan is Skype het ideale medium. Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken te voeren via Skype. Dit wordt voornamelijk gedaan bij sollicitaties op afstand, bijvoorbeeld bij bedrijven in het buitenland.

Lees meer

Downloaden en installeren
Het installeren van Skype is in principe erg eenvoudig. Het is echter belangrijk om de specifieke installatieprocedures van bijvoorbeeld Mac of PC te volgen, afhankelijk van of je een Mac computer of een Windows computer hebt. Skype voor privé gebruik is overigens gratis, dus installeer Skype vandaag nog!

Lees meer
VOIP telefoons

VOIP telefoons

VOIP staat voor Voice over Internet Protocol: via het internet of een ander IP-netwerk bellen. Ook worden VOIP telefoons aangeduid als digitale telefonie. Er ontstaat de mogelijkheid om via telefonie spraak en data samen te voegen. Skype heeft bewezen dat bellen via het internet een goed alternatief is voor de bestaande telefonie. VOIP telefonie is tegenwoordig er populair bij bedrijven. Het voordeel is namelijk dat een intern telefoonnummer gekoppeld kan worden aan een IP-adres en zo kan iemand die thuis werkt ook via zijn interne telefoonnummer bereikt worden. VOIP telefoons zijn er in verschillende soorten en maten. Vaak zijn de bedrijfstelefoons groot en niet draadloos, ze hebben daarbij ook een schermpje, waarmee je ook sms-berichten en andere zaken kunt versturen. Deze telefoon is dus geschikt voor Skype.

VOIP voor smartphones.

 VOIP kan ook op smartphones worden gebruikt. Dit houdt in dat je gebeld kan worden via een internetverbinding waardoor het normale systeem wordt omzeild. Als je telefoon voorzien is van 3G-netwerk kan er gebruik gemaakt worden van telefonie via het internet. De kwaliteit van het gesprek via WiFi is wel beter dan wanneer je belt via 3G. Verder heb je geen eigen telefoonnummer nodig, tijdens het internetbellen bel je met een speciaal internetbel-telefoonnummer, het normale telefoonnetwerk wordt niet gekoppeld aan het internetbellen. Als je een internetbundel hebt van onbeperkt internetten in Nederland, dan is dit een hele voordelige manier van bellen. 
Skype is beschikbaar voor op verschillende smartphones en werkt volledig in het gebruik van het dataplan. Als je de App van Skype download op je smartphone bel je dus VOIP. 

Bij los-toestel.com koop je telefoons tegen de laagste prijs!

Terug naar overzicht