Skype voor zakelijk gebruik
Skype is ook geschikt voor zakelijk gebruik. Wanneer er vergaderingen over de telefoon plaatsvinden, dan is Skype het ideale medium. Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken te voeren via Skype. Dit wordt voornamelijk gedaan bij sollicitaties op afstand, bijvoorbeeld bij bedrijven in het buitenland.

Lees meer

Downloaden en installeren
Het installeren van Skype is in principe erg eenvoudig. Het is echter belangrijk om de specifieke installatieprocedures van bijvoorbeeld Mac of PC te volgen, afhankelijk van of je een Mac computer of een Windows computer hebt. Skype voor privé gebruik is overigens gratis, dus installeer Skype vandaag nog!

Lees meer

Skype installeren Windows

We hebben een handig stappenplan geschreven om skype te installeren, maar eerst moet je skype  downloaden.

Ga naar de home page van Skype.
Beweeg de muisaanwijzer op ‘Skype downloaden’ in de balk bovenaan. Een lijst wordt weergegeven. Klik op degene die voor jou van toepassing is, dit is waarschijnlijk ‘windows bureaublad weergeven’.

Skype installeren

Je hebt nu een keuze. Je kunt je aanmelden voor Skype Premium, met extra funties zoals groepsvideobellen tot maximaal 10 personen, je eigen scherm delen met de groep en ook nog ondersteuning via live chat. Of je kiest voor Skype Gratis. Als je besluit om te gaan voor het laatste, klik je op Skype downloaden.
Er verschijnt nu een pagina om je aan te melden, mits je al geregistreerd bent of je kunt hier een nieuw account aanmaken. Door te klikken op Facebook-account, kun je je aanmelden voor Skype via je eigen Facebook account, die je hoogstwaarschijnlijk wel hebt. Dan hoef je niet alle boxen daaronder in te vullen en kun je sneller met Skype gaan bellen.

Skype Windows

Wil je je toch aanmelden via de ouderwetse manier dan kan dat ook, hieronder nog wat tips.

Om te beginnen, vul je voornaam en achternaam en je e-mailadres in. Deze zijn allemaal vereist. Niemand zal in staat zijn om jouw e-mailadres te zien.
Profiel informatie is beschikbaar voor iedereen op Skype, behalve jouw mobiele nummer, die zal worden beperkt tot jouw eigen contacten.
Je kunt ervoor kiezen om Skype te vertellen hoe je van plan bent om de service te gebruiken door te klikken op een van de opties in het drop-down menu.
Voer de naam in die je wilt dat jouw Skype-vrienden zien en die je zult gebruiken om in te loggen op Skype. Je kunt je eigen naam kiezen of een naam verzinnen.
Lees de gebruiksvoorwaarden en privacy statement, wanneer je akkoord bent klik je op de knop om door te gaan.

Skype account

Onderstaande pagina wordt nu geopend “Bedankt dat u voor Skype hebt gekozen ‘. Afhankelijk van je webbrowser, moet je download automatisch starten of moet er een venster verschijnen waarin je wordt gevraagd om het downloaden te bevestigen.

Skype download compleet

Wanneer het Skype setup bestand is gedownload op je computer, op de desktop of in jouw download map. Ga naar het bestand en open de setup van Skype. Volg de stappen van de setup. Gefeliciteerd, je hebt nu Skype geïnstalleerd. Probeer Skype direct uit met je vrienden.

Koop bij bol.com jouw nieuwe windows laptop! Klik snel op de link en bekijk deze mooie laptop.

Terug naar overzicht